- 29 Eki 2024
- 71
- 0
Minecraft Kitap Nasıl Yapılır?
Minecraft kitap yapımı her ne kadar kitap çok kullanışlı olmasa da birçok eşyanın yapımında ana malzeme olarak rol almaktadır. Kitap ve tüy kalem yaparak oyun içerisinde not alabilirsiniz. Kitaplık yapımında kullanılan ana malzemedir. Ayrıca büyü basabilmek için yapacağınız Minecraft büyü masası için de craft malzemelerinden birisidir. Peki, Minecraft kitap nasıl yapılır?Minecraft Kitap Nasıl Yapılır?
Minecraft kitap yapımı için aşağıdaki görsele bakabilirsiniz:Minecraft Kitap Yapımı için Gereken Malzemeler
Minecraft kitap yapımı için gereken malzemeler şunlardır:- 1 Adet Deri
- 3 Adet Kağıt
Adım Adım Kılavuz: Minecraft Kitap Nasıl Yapılır?
Minecraft kitap nasıl yapılır? İşte adım adım kılavuz:Adım 1: Şeker Kamışı bulun ve Kağıt Yapın
İlk adımda şeker kamışı bulmalı ve kamışları kağıda çevirmelisiniz. Şeker kamışı dünyanız üzerinde bulabileceğiniz en basit eşyalardan birisidir. Minecraft şeker kamışı nasıl bulunur? Cevap çok basit, su kütlelerinin etrafını gezin. Şeker kamışları sadece su yanında yetişmektedir. Bunun için su kütlelerinin yanında gezerek, birçok şeker kamışı elde edebilirsiniz. Eğer tamamen kırmazsanız, altta kalan tek blokta tekrar şeker kamışı çıkmaya devam edecektir. Hiçbir ilgi ve alaka istemeden, kolay bir şekilde büyüyecektir. 3 adet şeker kamışından 3 adet kağıt elde edilmektedir. Kitap yapımı için 3 adet kağıt yeterli olacaktır. Şeker kamışlarını kağıda çevirebilmek için crafting table kullanmanız gerekecektir. Şeker kamışını bulduktan sonra kağıt yaptıysanız ikinci adıma geçebilirsiniz.
Adım 2: Deri Bulun
İkinci adımda Minecraft kitap yapımı için gereken bir diğer malzeme olan deriyi bulmalısınız. Minecraft deri nasıl bulunur? Deri için lama ve inek kesmelisiniz. Lama sadece deri vermekte olup, inek ise hem inek eti hem de deri vermektedir. Bu iki hayvanı keserek, kolayca deri elde edebilirsiniz. Lama biraz daha nadir görüldüğü için çoğunlukla inek keserek deri elde etme işlemi tamamlanmaktadır. 1 adet deri ihtiyacınız olduğu için 1-2 inek keserek bu adımı da halledebilirsiniz. Sıra geldi, son adım olan Minecraft kitap nasıl yapılır? Kısmına.
Adım 3: Minecraft Kitap Yapımı
Son adımımızda Minecraft kitap tarifini vererek, kitabın yapımını göstereceğiz. Kitap yapmak için 3 adet kağıt ve 1 adet deri elde ettikten sonra ister crafting table’da ister envanteriniz üzerinden kitap yapabilirsiniz. Aşağıda bulunan görselden Minecraft kitap nasıl yapılır? Adımını tamamlayabilirsiniz:
Birçok Redstone sisteminde kullanılan piston hakkında bilgi sahibi olmak ister misiniz? Eğer cevabınız evetse, Minecraft Piston Nasıl Yapılır? yazımızı okuyabilirsiniz. Piston hakkında tüm ipuçlarını ve yapımını sizlerle paylaştık.
Minecraft Kitap Ne İşe Yarar?
Minecraft’ta kitap büyü masası yapımı, kitaba büyü basma, kitaplık gibi birçok alanda kullanılmaktadır. Özellikle büyü basma işlemleri için kullanılmaktadır. Hem büyü masası yapımında hem de büyü masası üzerinde büyülü kitap yapımında kullanılmaktadır.Minecraft Büyülü Kitap Nasıl Yapılır?
Minecraft’ta büyülü kitap yapabilmek için büyü masasına ihtiyacınız olacaktır. Normal bir kitabı, büyü masasındaki slota yerleştirdikten sonra büyüyü seçip basmanız halinde o büyüye ait bir büyülü kitap elde edersiniz.Minecraft Büyülü Kitap Nasıl Kullanılır?
Minecraft’ta bir büyülü kitabı kullanmak için örs’e ihtiyacınız olacaktır. Örs üzerinde büyü basacağınız ekipmanı ve büyülü kitabı yerleştirerek belirli bir XP karşılığında o ekipmana büyü basabilirsiniz.
Son düzenleme: