Minecraft Bilgi Forumuna Hoş Geldin!

Sitemize Moderatör Alımları Olacaktır. Bilgi İçin Konu Açabilirsiniz.

Yetkili Arıyorum Minecraft 1.20 Serverime Admin, Yetkili, Yönetecek Kişiler Arıyorum

ahaha Çevrimdışı
18 Kas 2024
12
1
Arkadaşlar minecraft serverim var, Kendi sunucum var. Bu servera minecrafttan anlayan yetkililer arıyorum. Serveri büyütüp geliştirecek eklentiler modlar kurabilecek. Oyunu a dan z ye her şeyini iyi bilen Kişiler bana ulaşsın. Ücretsiz şekilde yetkili yapacağım beraber yöneteceğiz serveri. Para kazanabilirsek kazanırız. Ben minecrafttan anlamadığım için sadece serveri açabildim ama oyunun içini bilmiyorum. Ben server konusunda yardımcı olurum, Oyun içi yardımcı olabilecek kişiler ulaşsın.

FlaviaoTR Çevrimdışı
26 Kas 2024
7
2

Merhabalar Discord Adım flaviaotr Komut Bilgim Yüksek Bedwars Ve Towny Tarzı Oyunlar Açabilirim Sunucuda Discord Yok İse flaviaomc016@gmail.com üzerinden Bana Ulaşın Önceden Yüksek Deneyimim Var. !!Bilginize!!

ahaha Çevrimdışı
18 Kas 2024
12
1

Eklenti Konusuda Benden Sorulur​

Bu server benim yani sunucu bana ait ama ben hiç anlamıyorum Mc işlerinden, Şuanda sunucu açık ama boş oyuncu vs yok. Kurulum vs yapıp oyuncu doldurabilir misin yani yönetebilir misin

FlaviaoTR Çevrimdışı
26 Kas 2024
7
2

Bu server benim yani sunucu bana ait ama ben hiç anlamıyorum Mc işlerinden, Şuanda sunucu açık ama boş oyuncu vs yok. Kurulum vs yapıp oyuncu doldurabilir misin yani yönetebilir misin
Kardeşim Uzak Masaüstü Bağlantısı Veya AnyDesk Tarzı Sunucuyu Yönetebileceğim bir Sistemin Varmı Yada Sunucu Kiralanmış Bir Sunucumu ??

ahaha Çevrimdışı
18 Kas 2024
12
1
Kardeşim Uzak Masaüstü Bağlantısı Veya AnyDesk Tarzı Sunucuyu Yönetebileceğim bir Sistemin Varmı Yada Sunucu Kiralanmış Bir Sunucumu ??
Makina bana ait kiralık değil, Linux windows vs fark etmez her türlü sistemi kurarım sana ne lazımsa, İster uzaktan yönet ister Erişim bilgisi veririm fark etmez. Erişim bilgisi versem daha iyi bu sayede daha rahat çalışırsın çünkü ben her zaman pc başında olamayabiliyorum kendi işlerim de var