Minecraft Bilgi Forumuna Hoş Geldin!

Sitemize Moderatör Alımları Olacaktır. Bilgi İçin Konu Açabilirsiniz.

Minecraft Pasta Nasıl Yapılır?

emre Çevrimdışı
29 Eki 2024
71
0

Minecraft Pasta Nasıl Yapılır?​

minecraft pasta

Minecraft Pasta Nasıl Yapılır?​

Minecraft pasta yapımı oyun içinde hayatta kalmak için uygulanacak en önemli adımlardan biridir. Özellikle hem avantaj sağlarken hemde doyurucu ve lezzetli bir ürünü karakterinize vererek oldukça faydalı olan pasta yapımını uygulayarak karakterinizin güç elde etmesine de olanak tanırsınız. Minecratf pasta nasıl yapılır?İşlemlerini uygulayın ve karakteriniz için oldukça önemli bir öğün hazırlayın.

Minecraft Pasta Yapımı İçin Gerekli Malzemeler Nelerdir?​

Minecraft pasta yapımı için gerekli malzemeler elde ederek pastanızı kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Gerekli malzemeleri temin ettikten sonra yapabilir ve karakterinizi yedirmenize ek olarak envantere ekleyerek dilediğiniz zaman yedirebilirsiniz.
Minecraft oyununda pasta yapabilmek için gerekli malzemelerin eksiksiz ve doğru şekilde temin edilmesi gerekmektedir. Bu malzemeleri temin edebilmek için çevrenizde bulunabilecek ya da kendinizin yapabilecek hayvancılık ve tarım alanında işlemler yaparak üretim gerçekleştirebilirsiniz. Pasta için malzeme elde edebilmek için ilk olarak çiftliği kurduktan sonra pasta yapımı için gerekli malzemeleri kolay şekilde temin edebilirsiniz. Bu kapsamda pasta için gerekli malzemeler şu şekildedir;
  • 2 adet şeker
  • 3 adet buğday
  • 3 süt
  • 1 adet yumurta

Minecraft Pasta Tarifi Nedir?​

Minecraft pasta tarifi için uygulanacak adımlar şu şekildedir;
  • İlk olarak üretim menüsünü açın ve 3 * 3 boyutlarında olan üretim tezgahını alın
  • Daha sonra pastayı yapabilmek için gerekli malzemeleri ekleyin. Üretim menüsünde yer alan 3*3 üretim ızgarasından oluşan üretim alanına gidin. Pastayı yapabilmek için 3*3 üretim ızgarasının üstüne 3 adet buğday, 2 adet şeker, 1 adet yumurta yerleştirin
  • Pasta için malzemeleri yerleştirdikten sonra ilk olarak sütü daha sonra şekeri, yumurta ve son olarak buğdayı yerleştirin
  • Gerekli malzemeleri yerleştirdikten sonra masanın sağ alanındaki kutuda pasta kendini gösterecektir. Pasta yapma işlemini tamamladıktan sonra elde edilen pastayı envanterinize taşıyın. Son olarak 3 boş süt kovasını tekrar kullanmak üzere envanterinize alabilirsiniz.

Minecraft Yumurta Nasıl Bulunur?​

minecraft pasta
minecraft pasta
Minecraft yumurta bulmak için uygulanacak ilk adım harita çevresinde yer alan tavukları aramak olacaktır. Bu noktada bulunduğunuz bölgedeki tavukları eve getirmek için önünüzde ya da çevrenizde yer alan çimleri kırarak kendi tohumunuzu elde edebilirsiniz. Envanterinizde tohum varsa tavuklar sizin peşinize takılarak eve kadar gelecektir. Bu noktada tavuklar eve geldikten sonra onlara kümes benzeri bir alan hazırlayarak oraya kapatabilirsiniz. Tavuklar kümeste belirli bir süre sonra size yumurta vermeye başlayacaktır. Genel anlamda 1 tavuk ortalama 10 dakika içinde yumurta vermektedir.

Minecraft Süt Nasıl Bulunur?​

Minecraft pasta yapımı sırasında ihtiyaç duyulan en temel ürün süttür. Özellikle süt en önemli temel kaynağı olması sebebiyle süt elde edebilmek için yumurtada olduğu gibi harita üzerinde inek bulmanız gerekmektedir. İneği harita üzerinde bulduktan sonra yanına giderek evinize getirmek gerekiyor. İneği evinize getirebilmek için yanınızda buğdayın olması gerekmektedir. Buğday elde etmek için etrafta yer alan tarlalardan ya da tarla yaparak elde edebilirsiniz.
Buğdayı elde ettikten sonra etrafınızda bulunan bütün inekler peşinize takılacaktır. Bu aşamada peşinize takılan inekler evinize kadar geldiği için etrafını çitlerle kapatarak muhafaza edin. İnek sayısını artırabilmek için çiftleşmesi gerektiğini unutmayın. Çiftleşme işlemlerinin gerçekleşmesi için 2 inek için 1 buğday verilmesi gerekmektedir. Bu aşamadan sonra kolay bir şekilde çiftlik kurarak inek sayısını artırabilir ve ineklerin yanına giderek süt elde edebilirsiniz.

Minevraft Kova Nasıl Bulunur?​

Minecraft kova bulmak için ilk olarak üretim yapılması gerekmektedir. Bu noktada kovalar pasta yapımı sırasında sütü taşımak amacıyla kullanılmaktadır. Kova elde edebilmek için ilk olarak 3 adet demir olması gerekmektedir. Demir bulmak için madene gidilmesi gerekmektedir. Bulunduğunuz yerde maden bulunmuyorsa yerin altını kazabilirsiniz. Buna ek olarak maden yoksa madene girmeden önce yeterli ekipmanların envanterinizde olması gerekmektedir. Madene iniş yaptıktan sonra madende sizi canavarlar bulunur. Canavarlara karşı savunabilmek için karakterinize zırh ve kılıcınızın olması gerekmektedir.
Madene girdikten sonra demir bulabilmek için keşfe çıkın. Bu aşamadan keşif süresi ne kadar uzun olursa demir bulma oranınız da aynı oranda artacaktır. Madende elde ettiğiniz demirleri kova haline getirebilmek için ilk olarak demiri külçeye çevirin. Demirleri külçeye çevirebilmek için fırın ihtiyacı ortaya çıkacaktır. Fırının çalışabilmesi içinde kömüre ihtiyaç duyulur. Bu noktada demiri bu işlemleri devam ettirebilmek için külçeye ya da kendinizi savunabilmek için zırh ya da kılıç gibi eşyaları elde edebilmek için kullanabilirsiniz.
Fırın elde ettikten sonra bütün demir cevherini ocağın üst alanına koyduktan sonra altına bol miktarlarda kömür ilave edin. Bu aşamada demir cevherleri külçe haline gelir ve bu alanda çalışma masasından faydalanarak kendiniz için kova yapabilirsiniz. Minecraft pasta yapımı için ihtiyaç duyulan sütlerin kullanımında 3 adet kovaya ihtiyaç duyulmaktadır. Bu kapsamda kova yapımında minimum 3 adet kova yapmanız gerekmektedir. Uzun ve zahmetli bir pasta elde edebilmek için bu adımların eksiksiz olarak uygulanması gerekmektedir.