Minecraft Bilgi Forumuna Hoş Geldin!

Sitemize Moderatör Alımları Olacaktır. Bilgi İçin Konu Açabilirsiniz.

Minecraft Fener Nasıl Yapılır?

emre Çevrimiçi
29 Eki 2024
71
0

Minecraft Fener Nasıl Yapılır?​

Minecraft Fener Nasıl Yapılır?

Minecraft Fener Nasıl Yapılır?​

Minecraft güncellemeler ile birlikte fener oyuna eklendi. Bir dekorasyon bloğu olarak geçmekte ve yapımı oldukça kolaydır. Fener, meşale gibi duvara konulamaz. Fener olarak ise normal ve ruh feneri bulunmaktadır. Minecraft fener nasıl yapılır? Adım adım kılavuz şeklinde sizlere anlatacağız.

Minecraft Fener Yapımı​

Minecraft fener yapımı şu şekildedir:
Minecraft Fener Yapımı

Minecraft Fener Yapımı için Gereken Malzemeler​

Minecraft fener yapımı için gereken malzemeler şöyledir:
  • 1 Adet Meşale
  • 8 Adet Demir Parçası

Adım Adım Kılavuz: Minecraft Fener Nasıl Yapılır?​

Minecraft fener nasıl yapılır? İçin adım adım kılavuz olarak sizlere anlatacağız. Kılavuzumuz sayesinde kolay bir şekilde fener yapabileceksiniz.
Adım 1: Meşale Yapın
Minecraft fener nasıl yapılır? Kılavuzumuzun ilk adımında meşaleye ihtiyacımız olacak. Minecraft meşale yapımı oldukça basittir. Meşale yapmak için kömür ve çubuğa ihtiyacınız var. Bu iki malzemede oldukça basit bir şekilde yapılabildiği için detaylı bir şekilde anlatmamıza gerek yok.
Adım 2: Demir Parçası
Demir parçası birçok ödül sandığından kolayca bulunabilir. Ayrıca demir külçe, demir parçasına çevrilebilir. Bir demir külçesini parçalayarak 9 adet demir parçası elde edebilirsiniz. Fener yapımı için 8 adet parça gerekmektedir.
Adım 3: Fener Yapımı
Minecraft fener nasıl yapılır?
Kılavuzumuzun son adımında sizlere Minecraft fener tarifini vereceğiz. Aşağıdaki şemaya bakarak crafting table’da fener yapabilirsiniz.
Minecraft Fener Tarifi

Minecraft’ta redstone kullanılarak birçok otomasyon sistem yapılmaktadır. Otomatik farmlar oyun içerisinde işlerinizi oldukça kolaylaştıracaktır. Farmlar için birçok gözlemci kullanılmaktadır. Eğer Minecraft Gözlemci Nasıl Yapılır? hakkında bilginiz yoksa, bir önceki yazımızı okuyabilirsiniz.

Son düzenleme: