- 18 Kas 2024
- 4
- 0
Background-Macro
İNDİR
UYARI
Sakın ama sakın VALORANT - LOL gibi oyunlarda bu hileyi kullanmayın. hatta hile açıkken bu iki oyuna giriş bile yapmayın. kalıcı olarak yasaklanam ihtimaliniz var !
AntiCheat olan bazı oyunlarda erişim engeli yiyor : Knight Online, Metin2
Ben Macroyu Minecraft'ın online serverları için için tasarladım. Baya temiz çalışıyor.
AntiCheat olan bazı oyunlarda erişim engeli yiyor : Knight Online, Metin2
Ben Macroyu Minecraft'ın online serverları için için tasarladım. Baya temiz çalışıyor.
DİĞER MACROLARDAN FARKI NEDİR?
Bu macro diğer macro programlarından farklı olarak tuş ve mouse komutlarını direkt olarak hedef oyuna veya programa gönderir. Örneğin macro aktifken ön planda herhangi bir işle ilgilenmeniz arka plandaki oyuna tuş komutları gönderen macronun çalışmasına engel olmayacaktır. aynı şekilde macronun aktif olarak çalışıyor olmasıda sizin önplanda işler yapmanıza engel olmayacaktır.
BUTONLAR
Macro Başlat : Macro’yu başlatmak için kullanılır.
Pause : Macro'yu geçici olarak durdurur. Duraklatma esnasında hangi tuş ve saniyede durduysa, devam ettirildiğinde tam olarak aynı tuş ve saniyeden devam eder.
Macro Sıfırla : Aktif Macro'nun tuş ve saniyelerini sıfırlar.
Kayıtlı Macrolar : Kayıtlı macrolar arasında kolayca geçiş yapabilirsiniz.
Kendi Macronu Yarat : Kendi özel macrolarınızı oluşturabilirsiniz. Fare ve klavye tuşları ile uyumludur.
Pause : Macro'yu geçici olarak durdurur. Duraklatma esnasında hangi tuş ve saniyede durduysa, devam ettirildiğinde tam olarak aynı tuş ve saniyeden devam eder.
Macro Sıfırla : Aktif Macro'nun tuş ve saniyelerini sıfırlar.
Kayıtlı Macrolar : Kayıtlı macrolar arasında kolayca geçiş yapabilirsiniz.
Kendi Macronu Yarat : Kendi özel macrolarınızı oluşturabilirsiniz. Fare ve klavye tuşları ile uyumludur.
MACRO OLUŞTURMA VE KAYDETME
ADIM 1
ADIM 2 (BURAYI OKU)
NEDEN 0 MS
Diyelim ki A tuşuna 60 saniye boyunca basılı tutsun istiyorsunuz. ancak aynı anda mouse'un sol tuşuna da basılı tutsun istiyorsunuz. işte bu işe yarıyor.
MACROLAR NEREYE KAYDOLUYOR?
Bir macroyu kaydettiğinizde Background.exe hangi dizinde bulunuyorsa o dizine saved_macros adında json dosyası oluşturur. ve bütün macroları aynı json dosyasına içine alt alta kaydeder. dilerseniz Json'u metin dosyası olarak açıp oradan da düzenleme yapabilirsiniz
MACROYU BAŞLATMA
KAYITLI MACROLAR kısmında Boşluğa sağ tıkla
Kaydettiğiniz Macro Json'unu seçin
"ACİL DURUM BUTONU" NE İŞE YARAR?
Bu tuş tamamen acil durum butonu gibi bir şey. Default ayarda basarsanız oyuna o tuşu komutu gönderir
İsterseniz ok işaretiyle işaretlediğim kısımdan o tuşu yerine başka bir buton ekleyebilirsiniz
NEDEN BÖYLE BİR BUTON EKLEDİM? : Çünkü ben Badlion Client kullanıyorum ve Client ayarlarından O tuşuna basınca /warp garden komutu uyguluyor. böylelikle tek bir tuşla başlangıca Teleport olabiliyorum
MINECRAFT İÇİN KULLANACAKSANIZ BUNU OKUYUN !
- Macronun arka planda çalışması için oyunun yüklü olduğu options.txt'den bir ayar yapmanız gerekiyor
- Çünkü oyunu arka plana atarsanız Envanter yada ESC pause ekranı açılıyor. Bu ayar sayesinde oyunu arka plana attığınızda oyun ekranında Pause ekranı açılmayacak.
- C:\Users\kullanıcı adınız\AppData\Roaming\.minecraft (klasör sizde farklı bir yerde olabilir)
Virüs Taraması:
İyi Forumlar ♥
- Çünkü oyunu arka plana atarsanız Envanter yada ESC pause ekranı açılıyor. Bu ayar sayesinde oyunu arka plana attığınızda oyun ekranında Pause ekranı açılmayacak.
- C:\Users\kullanıcı adınız\AppData\Roaming\.minecraft (klasör sizde farklı bir yerde olabilir)
Virüs Taraması:
İyi Forumlar ♥
Son düzenleme: